Vánoční fotoateliér


VÁNOČNÍ FOTOATELIÉR 

Velice nás těší váš zájem o vánoční focení ve fotoateliéru Galerie Moritz.

Odkaz na rezervaci ➡️ ZDE

Níže naleznete podrobné informace, které si prosím přečtěte před příchodem na focení.

Čas je rozvržen tak, aby na sebe termíny focení navazovaly. Proto prosím dodržujte vámi vybraný čas pro pohodlí vaše i fotografa.

CO NA SEBE

Oblečení je vhodné v neutrálních (bílá, béžová, šedá, krémová) nebo naopak ve výrazných vánočních barvách (červená, zelená). V černé barvě doporučujeme spíše spodní část oděvu.

Ve fotoateliéru je k dispozici převlékací kabina. Doporučujeme však přijít již v oblečení, ve kterém se budete chtít fotit.

FOCENÍ A FOTKY

V ceně je zahrnuto 45 min v ateliéru, z toho 30 minut samostatného focení a 15 minut pro výběr fotografií.

Pět upravených fotografií v digitální verzi obdrží zákazník do 5 dnů na jím uvedenou e-mailovou adresu. Neupravené fotografie neposkytujeme.

PLATBA

Cena za 5 upravených fotografií v digitální verzi je 1 200 Kč.

Úhrada je nutná před samotným focením. Během 24 hodin od registrace termínu vám zašleme na e-mail fakturu, na jejíž úhradu budete mít 48 hodin od jejího odeslání.

V případě neuhrazení faktury v daném časovém úseku se vaše rezervace automaticky ruší.

Pokud se po zaplacení nedostavíte na focení, nemáte nárok na vrácení peněz. Stejně tak, pokud po zaplacení budete chtít zrušit termín, uhrazená částka propadá.

ZRUŠENÍ REZERVACE

Do 48 hodin před focením je možnost přesunutí termínu, po uplynutí této lhůty, rezervace i peníze propadají.

Zrušení rezervace je možné 2 dny předem, poté termín propadá a není možné si jej přeobjednat na jiný. Musíte vytvořit zcela novou rezervaci a platba za předchozí rezervaci propadá.



<<< Zpět na přehled akcí