Léto plné soutěží a dárků


Soutěžte s Galerií Moritz v období od 1. 7. 2020 do 31. 8. 2020 a získejte super výhry!

Vyhrajte skvělé dárky z našich obchodů, máte na to celé léto!  Během prázdnin sledujte náš Facebook a Instagram, na obou profilech v červenci a srpnu soutěžíme o super ceny.

Stačí na výše uvedených profilech najít soutěž a zúčasnit se, třeba budete mít štěstí právě vy.

Obecná pravidla

Zúčastněte se v období od 1. července 2020 do 31. srpna 2020 soutěží, které budou probíhat na Facebooku a Instagramu Galerie Moritz. Stačí najít soutěžní příspěvek a splnit podmínky uvedené v textu u každé jednotlivé soutěže. Každá soutěž trvá pouze omezenou dobu, u konkrétního soutěžního příspěvku se vždy dozvíte, do kdy máte čas se zapojit. Poté přijde na řadu vyhlášení vítězů, které vybíráme náhodně ze všech soutěžících, kteří splnili uvedené podmínky. Vítězové jsou následně kontaktování do zprávy s podrobnostmi ohledně převzetí výhry. Předání cen z letních soutěží probíhá v předem určené prodejně Galerie Moritz, na místě je nutné podepsat předávací protokol. Je tedy nutné si výhru vyzvednout osobně, poštou nezasíláme! Soutěžící je povinen si výhru vyzvednout do 13. září 2020, jinak výhra propadá.

Soutěžící je povinen chovat se v rámci fair play a také vysloveně souhlasí s tím, že organizátor je oprávněn v souladu s § 84 a § 85 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, užít bezplatně jméno, příjmení, obrazové snímky účastníka v médiích (včetně internetu a sociálních sítí), propagačních a reklamních materiálech organizátora, a to výhradně v souvislosti s touto akcí a dále rovněž v souvislosti s ostatními poskytovanými službami, a to po dobu 3 let od ukončení soutěže.

Vrácení ani reklamace výher z letních soutěží nejsou možné. 

Soutěžící

Soutěžící v rámci akce „Léto plné soutěží a dárků“ je každý, kdo se v období od 1. července do 31. srpna 2020 zapojí do jakékoliv soutěže na Facebooku nebo Instagramu Galerie Moritz.

Organizátor akce:    

Galerie Moritz

8. května 24, 779 00, Olomouc

IČ: 61246174
DIČ: CZ61246174



<<< Zpět na přehled akcí