LETNÍ SOUTĚŽ O IPHONE 8 V GALERII MORITZ!


SOUTEŽ O IPHONE 8 V GALERII MORITZ!!

Soutěžte s námi a vyhrajte krásné ceny od Galerie Moritz!!!

Navštivte Galerii Moritz.

Najděte naši fotostěnu a vyfoťte se u ní.

Fotografii nám zašlete na e-mail soutez@galeriemoritz.cz, nebo na náš Facebook a vyhrajte iPhone a další hodnotné ceny!

 

Obecná pravidla

Vyfoťte se u naší fotostěny v Galerii Moritz a fotografii zašlete buď na Facebook Galerie Moritz nebo na e-mail soutez@galeriemoritz.cz.  Všechny fotografie budou umístěny na Facebooku našeho nákupního centra v soutěžním fotoalbu. Zasílat fotografie a hlasovat je možné po dobu průběhu soutěže, tedy od 10. 7. 2018 do 31. 8. 2018. Vyhrává fotografie, která získá od fanoušků stránky Galerie Moritz nejvíce „To se mi líbí“. Autor fotografie s nejvíce „To se mi líbí“ vyhrává iPhone 8 (64 GB, barva bílá/stříbrná) ostatní účastníci soutěže budou automaticky zařazeni do slosování o hodnotné ceny od partnerů soutěže.  Výherci budou vyhlášeni 3. 9. 2018. Výherci budou kontaktováni a předání výhry proběhne dle domluvy, nejpozději však do 8 pracovních dnů od vyhlášenívítězů.

Soutěžící je po přihlášení do soutěže povinen soutěžit v rámci fair play. Proto je zakázáno soutěžní fotografii sdílet do facebookových skupin, zejména takových, které se cíleně zaměřují na sbírání hlasů ve facebookových soutěžích. Konkrétní situaci vždy vyhodnotí organizátor a po porušení těchto pravidel má právo soutěžícího ze soutěže vyřadit. Sdílet fotografii na osobních profilech je povoleno. Soutěžící také vysloveně souhlasí s tím, že organizátor je oprávněn v souladu s § 84 a § 85 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, užít bezplatně jméno, příjmení, obrazové snímky účastníka v médiích (včetně internetu a sociálních sítí), propagačních a reklamních materiálech organizátora, a to výhradně v souvislosti s touto akcí a dále rovněž v souvislosti s ostatními poskytovanými službami, a to po dobu 3 let od ukončení soutěže. Organizátor akce má právo na změnu.

 

Soutěžící:

Soutěžícím v soutěži „Letní soutěž o iPhone“ je každý, kdo se přihlásí k účasti nejpozději do 31. srpna 2018 prostřednictvím zaslání fotografie na Facebook Galerie Moritz nebo na e-mail soutez@galeriemoritz.cz.

 

Organizátor akce:            

Galerie Moritz s.r.o., 8. května 24, 779 00, Olomouc, IČ: 61246174, DIČ: CZ61246174



<<< Zpět na přehled akcí