Květen plný módy


Vyhrajte proměnu v hodnotě 10.000 Kč od Galerie Moritz!

Toužíte po dni plném krásy, klidu a péče? Chcete změnu? Láká vás nový sestřih, barva vlasů, nebo úplně nová vizáž, ale stále nemáte odvahu nebo čas? Právě teď se vám otevírá jedinečná příležitost. Zapojte se do soutěží v rámci května plného módy v Galerii Moritz a vyhrajte jednu ze tří proměn pod vedením profesionálů! Stačí si pohlídat termíny soutěží a zkoušet štěstí, co to jen půjde. Těšit se na vás bude stylistka Renata Nesvadbová, vizážistka Hana Pratesi a kadeřnice Ivana Nevřelová a Kateřina Kropáčová z KADEŘNICTVÍ BELLA MIA. O krásné fotografie a dokumentaci se postará fotografka Andrea Simperová.

Obecná pravidla

Sledujte webové stránky a Facebook Galerie Moritz a nepropásněte tři soutěže o tři skvělé proměny.

1. kolo od 2. 5. 2019 do 7. 5. 2019

Najděte soutěžní příspěvek na facebookových stránkách Galerie Moritz, správně odpovězte na soutěžní otázku do komentářů pod příspěvek, a to nejpozději do půlnoci 6. 5. 2019, a vyhrajte proměnu pro svou milovanou osobu – maminku, sestru, kamarádku, nebo zástupce mužského pokolení, zkrátka kohokoli, kdo si proměnu užije. A pozor, pokud by vámi obdarovaný neměl o proměnu zájem, čeká den plný hýčkání vás. Následující den, tedy 7. 5. 2019, vybereme náhodně některého ze soutěžících, který získá proměnu pro svého blízkého zdarma. Výherce bude kontaktován a bude s ním domluvena realizace proměny.

2. kolo od 10. 5. 2019 do 16. 5. 2019

Najděte soutěžní příspěvek na facebookových stránkách Galerie Moritz, odpovězte správně na soutěžní otázku v komentářích pod příspěvkem a zašlete nám do soukromé zprávy vyfocenou nebo oscanovanou účtenku v hodnotě minimálně 200 Kč s květnovým datem z některé z obchodních jednotek Galerie Moritz. Soutěžit můžete nejpozději do půlnoci 15. 5. 2019. Následující den, tedy 16. 5. 2019, vybereme náhodně některého ze soutěžících, který získá proměnu zdarma. Výherce bude kontaktován a bude s ním domluvena realizace proměny.

3. kolo 19. 5. 2019

Zúčastněte se módního workshopu v Človíčkově v Galerii Moritz, který se koná 19. 5. 2019. Na konci workshopu vylosujeme ze zúčastněných jednoho výherce. Více informací o workshopu naleznete TADY. S výhercem bude na místě workshopu domluvena realizace proměny.

V případě, že soutěžící neuspěje v kole prvním, tedy není vybrán jako výherce proměny, může soutěžit v kole druhém či třetím. Soutěžící může soutěžit opakovaně ve všech třech kolech v případě, že již nebyl vybrán jako výherce v kole předchozím. Soutěžící je povinen se v případě výhry dostavit v předem domluveném termínu a čase na konkrétní proměnu, kde si jej převezme profesionální tým. Proměna bude realizována vždy na základě domluvy a konzultace s výhercem – např. délka střihu či barva vlasů. Účastí v soutěži uděluje výherce právo organizátorovi k tvorbě dokumentace pomocí fotografických a video záznamů z proměny, organizátor má následně právo dokumentaci využít jako propagační a reklamní materiál. Soutěžící je po přihlášení do soutěže povinen soutěžit v rámci fair play. Soutěžící také vysloveně souhlasí s tím, že organizátor je oprávněn v souladu s § 84 a § 85 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, užít bezplatně jméno, příjmení, obrazové snímky účastníka v médiích (včetně internetu a sociálních sítí), propagačních a reklamních materiálech organizátora, a to výhradně v souvislosti s touto akcí a dále rovněž v souvislosti s ostatními poskytovanými službami, a to po dobu 3 let od ukončení soutěže.

Soutěžící:

Soutěžícím v soutěži „O proměnu“ je každý, kdo se přihlásí k účasti v jednotlivých kolech splněním pokynů soutěžních otázek či úkolů na Facebooku Galerie Moritz nebo se zúčastní módního workshopu ve Človíčkově v Galerii Moritz.

Organizátor akce:

Galerie Moritz, a.s., 8. května 24, 779 00, Olomouc, IČ: 61246174, DIČ: CZ61246174



<<< Zpět na přehled akcí